Aspirator cu aburi profesional injectie extractie Steam Industry Comby 3000, 100 gr/min, 6 bar, 3400 W

Aspirator cu aburi profesional injectie extractie

Aspirator profesional cu aburi injectie extractie Steam Comby 3000

Steam Industry Comby 3000

Lucrările de curățare și igienizare pot fi îmbunătățite incredibil de mult prin utilizarea aburului care garantează economii considerabile în ceea ce privește consumul apei și a detergenților.

Comby 3000 este un generator de aburi ideal pentru uz profesional, cu o carcasa robusta fabricata din otel inoxidabil. Este echipat cu un aspirator ce asigura funcția de extracție. Această tehnologie, denumită DryMaster, permite operatorului să aspire și totodată să usuce suprafeța tratată cu abur. Boilerul are o capacitate de 1,5 litri, care dezvoltă o putere de 6 bar datorită unei perechi de elemente de  încălzire  de  3200 W in total.

Boilerul  este echipat  cu  tehnologia exclusivă Non-Stop System. care facilitează alimentarea continuă de  apă  în  cadrul acestuia, în  timp  ce  sistemul  Click&Go permite începerea funcționării în termen de câteva minute de la conectarea aparatului Tehnologia noastră exclusivă Flow-Master face foarte ușoară gestionarea aburului și permite reglarea debitului acestuia în funcție de nevoile reale.

În plus, Comby 3000 este un produs foarte sigur: functia Intelli-Boiler oprește automat aparatul în caz de urgență. Datorita tehnologiei noastre exclusive Dose-Master (de la 2 la 16 niveluri), aparatul dozeaza automat cantitatea de detergent si abur selectata pentru a obtine amestecul/solutia dorita, evitand astfel orice risipa.

Comby 3000 este bun pentru a spala, igieniza  si usca confortabil intr-o singura trecere. Compact si puternic, garanteaza rezultate excelente in toate mediile profesionale.

TIP PRODUS: Aparat de curatat cu abur 

UTILIZAT PENTRU: Multi-suprafete 

CULOARE: Gri 

TIP ALIMENTARE: La retea 

TENSIUNE ALIMENTARE: 220 V 

PUTERE: 3400 W 

PRESIUNE ABUR: 6 bar 

DEBIT DE ABUR (g/min): 100 

TEMPERATURA MAXIMA: 160 C 

CAPACITATE REZERVOR APA (L): 2.2 L 

CAPACITATE REZERVOR COLECTARE: 5 L 

CAPACITATE REZERVOR DETERGENT (L): 2.2 L 

INALTIME: 983 mm 

LUNGIME: 705 mm 

ADANCIME: 452 mm 

LUNGIME CABLU: 2 m 

GREUTATE: 22 kg 

FUNCTII: Portabil 

CONTINUT PACHET: 1 x set accesorii 

Aspiratoare cu aburi pentru spalat tapiterii, mochete, covoare, canapele, textile, etc. Ideale pentru firme de curatenie, detailing auto, hoteluri, sedii firme,etc.

Aspirator cu aburi pentru detailing auto interior tapiterie

 Informatii:

Deschiderea coletului la livrare

14 zile drept de retur

Garantie inclusa: detalii

Persoane fizice: 24 luni extindere + 1 – 2 ani (1 an extindere garantie 15% din valoarea produsului )
FIRME : 12 LUNI

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.

📣 Ne deplasam in Bucuresti si Ilfov -80 Ron 📣 

× Programare Online