Curatare Cu Aburi Tapiterii Mobilier

 

SOLUTIE PENTRU IMPERMEABILIZAREA TAPITERIEI TEXTILE

  • Solutie speciala pentru impermibializarea elementelor textile din masina ta. Gratie moleculelor nanometrice se creeaza un strat protector invizibil in jurul fiecarei fibre.
  • Protejeaza impotriva decolorarii materialului furnizand proprietati hidrofobe..
  • Stratul nano protector previne murdaria pe suprafata aplicata si nu provoaca pete. Securizeaza protectia hidrofoba timp de 12 luni (in functie de uzura materialului). Datorita efectului hidrofob, atat rata de penetrare a umiditatii in textilele tratate sau tapetarie, cat si a altor impuritati, de exemplu praf sau cafea, va scadea considerabil.

Acest Tratament Se Va Aplica Contra Cost La Cererea Clientului.

Singura varianta pentru curatarea tapiteriei textile prin metoda „Aspirator Injectie-Extractie Cu Aburi”

Scapa ACUM de petele dificile, microbi, praf și acarieni! Alege o curatare si igienizare cu aburi profesionala ! Canapeaua coltarul salteaua fotoliul tau chiar si masina ta isi va recăpăta culoarea și prospetimea!

Iata cum se desfasoara, acest procedeu:

Se aspira tapiteria cu aspiratorul, in acelasi timp fiind dislocata cu ajutorul pensulelor periutelor si buretilor microfibra mizeria depusa pe cusaturi.
Se pulverizeaza Uniform detergent pe tapiterie ;
Se agita solutia spuma de tapiterie si se asteapta ca detergentul sa actioneze;
Cu ajutorul Aspiratorului Injectie Extractie Cu Aburi, materialul se curata si se limpezeste , lasand tapiteria aproape uscata si Curata.
Se usuca tapiteria cu ajutorul aerotermelor si ventilatoarelor sau a aparatelor speciale pentru uscat tapiteria textila – sau USCAREA NATURALA

 

Dupa Uscarea Tapiteriei Textile – Se poate aplica la Cerere Solutie speciala pentru impermebializarea elementelor textile. Gratie moleculelor nanometrice se creeaza un strat protector invizibil in jurul fiecarei fibre. Protejeaza impotriva decolorarii materialului furnizand proprietati hidrofobe. Stratul nano protector previne murdaria pe suprafata aplicata si nu provoaca pete. Securizeaza protectia hidrofoba timp de 12 luni (in functie de uzura materialului).

O Tapiterie Curatata Spalata Igienizare si Ne Protejata – Dvs o puteti pata , murdari accidental de cafea suc cat si de transpiratie mai ales Vara.

Ca sa intelegem mai bine Dupa Pulverizarea uniforma a solutiei hidrofoba nano auto , si dupa uscarea tapiteriei din nou, dvs nu mai puteti pata tapiteria cu cafea suc transpiratie , Ea Fiind Protejata !

O tapiterie protejata se va curata 1 data la minim 1an.6luni – fata de o tapiterie ne protejata unde o poti curata si spala de 2 sau 3 ori in 1 An.

Solutie Hidrofoba Pentru Protectia Tapiteriei Textila (scaun, Bancheta, coltar,fotoliu,canapea,saltea):

Curatare Plastice Auto – Aplicare Dressing Plastice Meguiar’s Hyper Dressing

Ne putem curata tapiteria auto canapele , saltele , fotolii,coltare etc, si cu aspiratorul cu spalare injectie extractie

Ce inseamna, mai exact curatarea cu injectie extractie?

Curatarea cu Detergent prin injectie extractie aspirator cu spalare sunt eficiente cand vine vorba de intretinerea si reimprospatarea covorului , scaunului , banchetei auto , saltelei , coltarului , canapelei dvs iti permite sa cureti in profunzime.Este o metoda care implica un utilaj special – un aspirator injectie extractie – care functioneaza prin pulverizarea unei solutii speciale, cu spumare redusa, pe suprafata textila, care este mai apoi aspirata din nou in aparat.

Puteti Relua Procedeul folosind Apa simpla in aspirator ca sa pulverizati si sa extrageti ( clatire )

Cum se foloseste un aspirator injectie extractie pas cu pas:

1. Se pregateste suprafata

2. Curatarea propriu-zisa cu injectie extractie.

3. Clatirea suprafetei – asta doar daca nu ai folosit o solutie speciala cu spumare redusa

4. Uscarea suprafetei

Iata cum se desfasoara, acest procedeu curatand cu aspirator injectie – extractie cu Spalare -> Video:

 

 

Mai Jos Aveti un Demo – Curatare Spalare Si Igienizare Canapea

Folosind pentru curatarea si igienizarea ei,  aspiratorul new steamy injectie extractie cu aburi !

Solutie Curatat Pix Marker Cerneala Carioca Si Aspiratorul Cu ABuri Curatare Spalare 

In cat timp se usuca tapiteria textila canapele, saltele, coltare, fotolii – dupa spalare curatare cu aburi?

Tapiteria care a fost curatata nu ramane uda ci ramane usor umeda.Totusi timpul de uscare depinde de gradul de murdarie si de insistenta cu care s-au curat anumite zone,timpul de uscare poate fi intre 6 si 24 ore


 

Noi reușim să scoatem și cele mai dificile pete!

Lucrăm cu încredere, discret și dispus oricând să-ți dea un sfat la nevoie!

Canapeaua, fotoliu si salteaua reprezinta locurile cu cel mai mult praf, bacterii si acarieni.

Recomandam curatarea canapelei, saltelei minim de trei ori pe an pentru un somn linistit si o buna sanatate a organismului tau.

In acest sens echipa noastra poate interveni pentru a-ti curata canapeaua , fotoliu , salteaua si pentru indepartarea mirosurile neplacute, praful, acarienii.

 Iti garantam curatarea si igienizarea canapelei in profunzime (nu doar la suprafata) cu echipamente speciale ce folosesc tehnologia de injectie-extractie cu aburi cat si o gama de solutii profesionale pentru curatarea materialelor textile, piele,alcantara,vinilin,textil,plastic.

1. Lucrăm cu aparatură profesională
2. Utilizăm detergenți ecologici

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.

📣 Ne deplasam in Bucuresti si Ilfov -80 Ron 📣 

× Programare Online