Spalare covoare si mochete

Spalare – Curatare – Mochete – Covoare – Igienizare Cu Aburi

 

 

Curataretapiterieauto0733607225.rova ofera servicii de detailing interior, curatare mocheta, spalare mocheta, curatare tapiterie, curatare bord, curatare plafon, curatare plafoane, usi, portbagaj, geamuri, aplicare protectie, antipatare pentru suprafete textile, aplicare balsam protector pentru suprafete din piele, reconditionare si aplicare protectie pentru suprafete din plastic, cosmetice auto profesionale ,detailing exterior, spalare caroserie, decontaminare, eliminarea impuritatilor din vopsea, curatare ornamentelor, jante, anvelope, polish pe pasi, aplicare protectie pentru vopsea, jante, anvelope si ornamente, ofera solutii de curatat si intretinut articolele din piele, produse pentru detailing-ul auto, protejarea suprafetelor masinii, curatare tapiterie auto cu aburi,curatare tapiterie auto,curatam cu aburi,curatare tapiterie cu aburi,igienizare cu aburi,spalare tapiterie auto cu aburi, detailing auto cu aburi,curatat tapiterie auto cu abur,curatare interior auto cu aburi,curatare tapiterie masina,curatare tapiterie,spalat tapiterie auto,cosmetica auto, spalare interior auto cu aburi

 

 

 


 

 

Lucrand cu noi ai garantia unor servicii de calitate prestate de un personal atent instruit si care foloseste echipamente si produse profesionale de cosmetica auto. Iti punem la dispozitie o gama larga de servicii de curatare si cosmetica auto care te ajuta sa intretii aspectul si performantamasinii tale: servicii de spalatorie auto, detailing interior / exterior caroserie, curatarea tapiteriei, prin (injectie-extractie) CU ABURI , curatarea motorului, etc. Iti punem la dispozitie o gama larga de servicii de curatare si cosmetica auto care te ajuta sa intretii aspectul si performanta masinii tale!
Spalarea covoarelor – Se Spala Sub presiune cu un turbojet – se pune sub detergent – se clateste – se pune sub balsam – se clateste – Se Aspira odata cu Aspiratorul Cu Aburi – Se Pune La Uscat – Apoi Se Preda!

 

Covoarele sunt elemente estetice care înfrumusețează orice locuință. Însă, când vine vorba de curățenia casei, covoarele pot fi o sursă de acarieni din cauza prafului care se acumulează pe suprafața acestora. Au nevoie de o curățare specială, care să îndepărteze orice urmă de praf sau murdărie.

Covoarele acumulează orice formă de mizerie: praf, firimituri, părul animalelor de companie, etc. Sunt o sursă de praf ce favorizează alergiile, dacă nu sunt curățate frecvent în mod corespunzător.(de 2 ori la 1 an) Din fericire, covoarele se pot curăța foarte ușor. Înlăturarea prafului cu un aspirator cu putere mare, care să fie prevăzut cu o perie specială de covor, care ridică bine perii acestuia.

Samponarea bine a covorului si lasat 10 min 15min la inmuiat ! Noi folosim un aparat cu jet de apa presiune 180bar cu care clatim, limpezim covorul.

De asemenea Folosim o Uscare Naturala cea mai buna si cea mai indicata !

Dupa Uscarea Lui ultimul pas este igienizarea doar cu Abur a Covorului !

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.

📣 Ne deplasam in Bucuresti si Ilfov -80 Ron 📣 

× Programare Online