Avantajele curateniei cu aburi

De ce Curatare cu aburi ?

Curatam si dezinfectam cu aburi la domiciliul clientului, canapele, fotolii, tapiterii auto, saltele, scaune si covoare sau mochete. Tapiteriile Auto textile , piele , vinilin , alcantara

Aspiratorul cu aburi injectie extractie Steam Comby 3000 6bar curata de trei ori mai bine chiar si intr-o singura trecere, daca este necesar
Curatarea cu aburi a devenit metoda preferata de curatare pentru multe gospodarii, spatii comerciale sau unitati medicale ,Tapiterie canapea saltea fotoliu pat scaune , tapiterii Auto , deoarece ofera o serie larga de beneficii.

Avantajele curatarii cu aburi…….

Curatam si dezinfectam cu aburi la domiciliul clientului, canapele, fotolii, tapiterii auto, saltele, scaune si covoare sau mochete. Tapiteriile textile , piele , vinilin , alcantara

De ce curatarea cu aburi pentru masina sau tapiterii ( canapea saltea fotoliu pat ) este cea mai buna metoda de curatare

Curatarea cu aburi este varianta ecologica de curatenie ,aburul indeparteaza petele dificile din tesaturi elimina murdaria incrustata, topeste grasimea sau petele de ulei, ucide mucegaiurile, bacteriile si virusii.Un aparat de curatat cu aburi este tot ceea ce ai nevoie pentru a curata eficient orice suprafata, transformand muncile consumatoare de timp in sarcini de curatare banale.

Aspiratorul cu aburi injectie extractie curata de trei ori mai bine chiar si intr-o singura trecere, daca este necesar
Curatarea cu aburi a devenit metoda preferata de curatare pentru multe gospodarii, spatii comerciale sau unitati medicale ,Tapiterie canapea saltea fotoliu pat scaune , tapiterii Auto , deoarece ofera o serie larga de beneficii.

Puterea aburului in domeniul spalarii curatarii igienizarii auto interior : de ce sa curatam masina cu aburi fierbinte sau abur foarte umed?

Aspiratorul cu aburi pentru curatare canapele saltele fotolii asigura o igienizare eficienta, elimina petele si reda aspectul initial, omoara toti microbii si elimina mirosul neplacut

Temperatura aburului poate ajunge la 160 de grade
Aburul omoara toti microbii si elimina mirosul neplacut
Aburul Uscat sau foarte Umed limpezeste inmoaie murdaria si nu UDA asa cum UDA foarte rau celelalte aspiratoare injectie extractie cu spalare APA !

Domeniul Spalatorie Curatatorie auto este mereu in dezvoltare , asa ca e normal sa apara noi tehnologii noi constant.

Si momentan in ceea ce priveste curatarea interiorului masinii noastre , se pare ca tehnologia cu aburi este cea mai avansata si cea mai eficienta.

Temperatura de 160 de grade presiune abur 5 – 10 bar omoara microbii si bacteriile

Aparatele de curatat obisnuite folosesc apa rece care curata bine, insa nu influenteaza foarte mult bacteriile si microbii si trebuie stiut ca intr-o masina avem din plin de toate felurile! Inclusiv in mocheta pe care calcam cu picioarele, pe presuri, in tapiteria scaunelor si a banchetei , portbagaj si chiar in plafonul textil.

Folosing un aspirator injectie extractie cu aburi toata murdaria este inmuiata si poate fi aspirata mult mai usor

Solutiile profesionale au rolul de a inmuia mizeria care este in profunzimea suprafetelor textile, iar aspiratorul cu aburi le extrage mult mai usor !

 

Folosim echipamente profesionale cu aburi fierbinte la o temperatura de 160° Celsius pentru curatarea tapiteriei si punem accent pe indepartarea murdariei, prafului, petelor dificile si in special al mirosului neplacut din masina.

Ne ocupam de tapiteria masinii, astfel incat sa te poti bucura de fiecare calatorie intr-un mediu curat si revigorant.

De la autoturisme si pana la microbuze, camionete sau limuzine, masina este intotdeauna pe cele mai bune maini. Pentru ca masina ta va fi curatata fara perii agresive sau agenti de curatare agresivi.
Si nu conteaza daca este vorba de curatare scaune si banchete auto, mocheta, portbagaj sau curatare ampla de interior.

Cum masina are nevoie de intretinere, curatare și igienizare periodica, la fel și instalația de aer condiționat are nevoie de curațare si igienizare cu aburi si ozon

Decontaminarea si eliminarea mirosurilor neplacute se face printr-un tratament cu ozon complet netoxic si fara substante chimice active.

Ofera-i o Curatare Tapiterie Auto profesionala cu aparate profesionale cu aburi

Oferim servicii de curatare spalare cu aburi pentru canapele , saltele, mochete, covoare, carpete , fotolii , scaune birou ,servicii de curatare spalare cu aburi pentru hoteluri , pensiuni , ballroom evenimente, sali conferinta , cinema,

Scapa de murdarie, pete sau mirosuri neplacute. Igienizare cu aburi si Ozon

Curatare tapiterie canapeaCuratare canapele la domiciliu, Solutii pentru curatarea si igienizarea oricarei suprafete textile. Cele mai bune preturi in Bucuresti si Ilfov. Curarare rapida și de calitate la prețuri mici.

Vrei sa ştii cat te costa curatarea spalarea canapelei ?

Vrei sa ştii cat te costa curatarea si igienizarea Autoturismului tau ?

Contacteaza-ne Tel,Whatsapp,Facebook pentru o oferta personalizata.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.

📣 Ne deplasam in Bucuresti si Ilfov -80 Ron 📣 

× Programare Online